ICT-palvelut

ICT-palveluhimme kuuluu mm. responsiivisten, eli kaikilla laitteilla toimivien nettisivustojen ja verkkokauppojen toteutus sekä streamaus/webcast palvelut.

Internet-sivustot

Tuottamamme sivustot pohjaavat pääsääntöisesti suosittuun WordPress sisällönhallintajärjestelmään, jonka avulla sivuston päivittäminen ja ylläpitäminen on helppoa ja tehokasta. Koulutamme sinut käyttämään itsenäisesti julkaisujärjestelmää, mutta tarjoamme palveluillemme luonnollisesti myös tukea. Perinteisten verkkosivustojen lisäksi WordPress alustalle on helposti toteutettavissa esimerkiksi verkkokaupat.

Streamaus/Webcast

Webcast toteutuksella saa helposti lisää osallistujia tilaisuuksiin. Webcast -palveluun sisältyy tilaisuutta järjestävän yrityksen/yhteisön tai tapahtuman graafisen ilmeen mukaisen alku- ja loppukuvan sekä graafisen ilmeen mukaiset sisältökentät (Nimi, Yritys/yhteisö, titteli), Webcast toteutetaan YouTube -palvelun kautta, joten tilaisuuden seuraaminen onnistuu helposti päätelaitteesta riippumatta. Leikkaamattoman tallenteen saa veloituksetta, mahdolliset editoinnit veloitetaan erikseen.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä:


[recaptcha]