Tietoa yrityksestä

Mukavaa, kun olet tullut DataNorpan sivuille!

Perustin DataNorpan on vuonna 2018, kun takana oli jo jonkin aikaa kokeiluja 3D-tulostamisen saralla. Hieman myöhemmin hankin 3D- tulostimien rinnalle myös laserleikkurin, joka kasvatti tuotevalikoimaa ja mahdollisuuksia uudella tavalla. Tällä hetkellä valikoimassa on valmiita 3D- ja laserleikattuja tuotteita ja lisäksi teen räätälöityjä tilaustöitä (mm. erilaisia varaosia) molempia valmistustekniikoita käyttäen.

Taustalla minulla on metalliartesaanin ja tietotekniikkainsinöörin koulutukset ja koen sekä käsillä tekemisen että tietotekniset ratkaisut ja suunnittelutyön luontaiseksi tavakseni toimia. Alun alkaen kiinnostukseni käsityön ja tietotekniikan yhdistämiseen syntyi Nordic Garrison hyväntekeväisyystoiminnasta, jossa olen mukana, ja jota varten aloin suunnitella ja valmistaa elokuvarekvisiittaa.

Ekologisuus ja kotimaisuus ovat toiminnan taustalla tärkeinä arvoina. Esimerkiksi DataNorpan 3D-tulosteet ovat pääosin valmistettu ympäristöystävällisestä PLA-muovista ja laserleikatuissa vanerituotteissa käytetään suomalaista koivuvaneria. Tuotteiden valmistuksessa käytetään tuulisähköä.

Kai Kortelainen, Insinööri (amk) & artesaani
Puh 045 7877 8644
kai.kortelainen(at)datanorppa.fi

DataNorppa
Kotkankatu 28
53850 Lappeenranta
Y-tunnus: 2914414-7