Tietoa yrityksestä

Mukavaa, kun olet tullut DataNorpan sivuille!

DataNorppa perustettiin vuonna 2018, jolloin yrityksen toiminta lähti liikkeelle 3D-tulostamisen kautta. Alkuvaiheessa eritoten 3D-tulostetut kuultokuvatuotteet ja tilaustyöt muodostivat toiminnan perustan. Pikkuhiljaa tuotteiden kehittelyn myötä mukaan tuli myös laserleikkaus. Vuoden 2021 alussa DataNorppa muutettiin osakeyhtiöksi ja tällä hetkellä toimintaa pyörittävät Kai ja Päivi Kortelainen. Kai on taustaltaan tietotekniikkainsinööri ja artesaani ja Päivi KTM. Molemmille käsillä tekeminen ja uuden ideoiminen on ollut aina tärkeää. 

DataNorppa valmistaa kotimaisesta koivuvanerista laserleikattuja tuotteita ja 3D-tulosteita. Laserleikattuja tuotteita ovat mm. erilaiset käsityötarvikkeet ja nahkapaperituotteet. Lisäksi valikoimassa on myös sisustukseen ja juhliin liittyviä tuotteita sekä fanituotteita. Omien tuotteiden lisäksi DataNorppa valmistaa erilaisia laserleikattuja- ja 3D-tulostettuja tilaustöitä. DataNorpan valikoimasta löytyykin tuotteita koivuvanerista valmistetuista käsityötarvikkeista 3D-tulostettuihin varaosiin.

Laitekanta koostuu kahdesta CO2- laserleikkurista ja kuitulaserista, jolla tehdään metallien merkkaus- ja kaiverrustyöt. 3D- tulostimia on viisi FDM – tulostinta ja yksi SLA- tulostin.

Kotimaisuus ja ekologisuus ovat DataNorpan toiminnan taustalla tärkeinä arvoina. DataNorpan tuotteet edustavat 100 % suomalaista työtä ja perheyrittäjyyttä.  Vanerituotteissa käytetään ainoastaan laadukasta kotimaista koivuvaneria ja myös 3D-tulosteet ovat pääosin valmistettu ympäristöystävällisestä PLA-muovista. Tuotteiden valmistuksessa käytetään uusiutuvaa tuulisähköä. 

Jos haluat yksilöllisiä ja tarpeeseen räätälöityjä ratkaisuja ekologisista ja kestävistä materiaaleista, ota rohkeasti yhteyttä! 

DataNorppa Oy
info(at)datanorppa.fi

Kai Kortelainen
Puh. 045 7877 8644

Päivi Kortelainen
Puh. 045 783 46299

Poronkatu 1
53850 Lappeenranta

Y-tunnus: 3181742-7