Korvakorut omasta mallista

22,50  sis alv. 24%

Nyt voit suunnitella yksilölliset korvakorut itsellesi tai lahjaksi ja tilata ne meiltä 3D-tulostettuna haluamassasi väreissä!

Lähetä meille korusuunnitelmasi, joko valokuvana, skannauksena tai tietokoneella tehtynä kuvatiedostona. Jotta lopputulos olisi paras mahdollinen, kannattaa ennen piirtämistä tutustua oheiseen suunnitteluohjeeseen.

Valmiiden korujen koko on noin 30mm. Jos haluat korusi eri kokoisena, voit kirjoittaa toiveesi lisätieto -kenttään.

Voit myös tilata lisäkappaleita edulliseen 8,50€/pari hintaan. Jos haluat lisäparit eri värisenä, ilmoita myös tämä lisätieto -kentässä.  Kaikilla korutuotteilla on ilmaiset toimituskulut Suomeen!

Valmiissa korvakoruissa on hopeiset kiinnitysrenkaat ja nikkelivapaat koukut silikonitaustoilla. Valmiit korut toimitetaan korupussissa kiinnitettynä pahviseen taustaan.

Tekemällä tilauksen annat suostumuksen tarvittaessa muokata suunnitelmaa esimerkiksi rakenteen kestävyyden tai koukun kiinnityskohdan suhteen. Tekijänoikeus korusuunnitelmaan jää tilaajalle, eikä DataNorpalla ole oikeutta myydä asiakkaan tekemiä suunnitelmia tai valmiita tuotteita eteenpäin ilman asiakkaan lupaa.

Varoitus

Kuvatiedoston lähettäminen

Lähetä kuvatiedosto .jpg, .png, .svg tai .pdf muodossa.

Total:
Current:
0%

Poistaa kuvaa, pieni hetki...

Valitse haluamasi väri

Valitse haluamasi lisäkappaleiden määrä

tuotetunnus (SKU) korvakoru_omasta_mallista Osastot: ,